Átmenetileg Zárva vagyunk!

Szolgáltatások

szolgaltatasok_logo Klasszikus gyógytorna

A gyógytorna fő célja a mihamarabbi mozgás-rehabilitáció elősegítése, a tudatos mozgásterápia segítségével. Ha szükséges, növeli az izületi mozgáspályát, az izomerőt és az állóképességet. Oldja a már kialakult rövidüléseket, vagy letapadásokat és a pácienseinkkel begyakoroltatja a napi élettevékenységekhez szükséges helyes testtartásokat és mozgásmintákat. Rávilágít arra, hogy a mai mozgásszegény világban a felmerülő problémákra nem a pihentetés, hanem a megfelelő terápiák célzott alkalmazása az út az igazi gyógyulás felé.

Hogyan zajlik egy kezelés?

Minden kezelés állapotfelméréssel kezdődik, amely magába foglalja a tünetek megismerését, szemrevételezését, érintéssel történő vizsgálatát, a meglévő leletek áttanulmányozását.

Ezt követően célzott tesztekkel vizsgálom a mozgással kapcsolatos testi funkciókat.

A gyógytorna állapottól, valamint a terápia céljától függően 30, 45, vagy 60 percig tart.

Rólunk

Szalma Ádám
a MozgásMentor


Szalma Ádám vagyok, 1980-ban születtem. 2004-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fizioterápiás Tanszék, Gyógytornász Karán. 14 éves gyógytornász múlttal rendelkezem, amelyet Magyarországon és Ausztriában szereztem. Elsőként a Soproni Állami Szanatórium, Neurológiai Rehabilitációs Osztályán dolgoztam, ahol sok értékes tapasztalatot gyűjtöttem, majd ezt követően Ausztriában állami-és magánintézetekben gyakoroltam hivatásom, fejlesztettem szakmai tudásom. 10 év szakmai gyakorlat és számtalan értékes továbbképzés (Bobath, McKenzie, Shiatsu…) után elérkezettnek láttam az időt, hogy saját magán gyógytorna rendelőt alapítsak és nyissak meg Győr-Nádorvárosban.

 

ElérhetőségekElérhetőségek

Cím:
Obere Hauptstraße 24, A7121 Weiden am See
+43 650 5343 268
szalma.adam@mozgasmentor.hu